Kaders

De Kaders van gemeente Hollands Kroon.

Jij bent Hollands Kroon

Jij bent altijd en overal ambassadeur van onze organisatie. Alles wat je doet, wat je zegt, hoe je mensen behandelt en benadert heeft invloed op hoe wij als organisatie beoordeeld worden. Jij straalt in alles wat je doet uit dat je achter de visie en de werkwijze van Hollands Kroon staat en dat je altijd het beste resultaat voor onze inwoners, bedrijven en instellingen wilt behalen.

Je bent zichtbaar in wat je doet en doen wat je zegt (transparant)

Open en transparant werken, je agenda open voor iedereen, samenwerken in documenten zodat anderen kunnen zien waar je mee bezig bent en hoe je zaken aanpakt: dat is hoe wij met elkaar samenwerken. Jij komt altijd je afspraken na, geeft aan wanneer je kunt reageren, houdt mensen op de hoogte van de stand van zaken, bent altijd bereikbaar en helpt waar nodig.

Je hebt de €’s onder controle (financiën)

Als team ben je verantwoordelijk voor het budget van de processen waar jullie aan werken. Je zorgt ervoor dat je binnen je budget blijft en dat je -indien nodig- tijdig aangeeft als en waarom er overschrijdingen aankomen.

Je reageert altijd (bereikbaarheid)

Je bent altijd bereikbaar en reageert altijd. Dit betekent dat je terugbelt als je niet op kunt nemen. Dat je je telefoon opneemt als je thuis werkt, dat je zorgt dat iemand anders bereikbaar is als je zelf niet bereikbaar bent. Dat je ervoor zorgt dat degene die belt of mailt altijd bij de juiste persoon terecht komt en checkt of de vraag ook naar tevredenheid is beantwoord.

Je bent resultaat- en data gedreven

Door resultaatgericht te werken bereiken we meer en behalen we de doelstellingen die vanuit de politiek zijn gesteld of die we als organisatie willen bereiken. Door data gedreven te werken kunnen we betere, objectievere beslissingen nemen op basis van data en niet meer op basis van onderbuikgevoel of meningen.